Ik werk graag samen binnen of aan projecten met de volgende partners:

HRKracht.nu:

HRkracht.nu is een netwerk van HR experts die met elkaar een one stop shop vormen voor alle aspecten van people management. Het netwerk zet bewezen HR producten in door experts, waarmee mensen in hun kracht en op hun talenten worden aangesproken en waarmee organisatie ontwikkelen naar een zinvol niveau. Zie www.hrkracht.nu.

PWAdvies/Climate Partners:

Met name Peter Wiers, is mijn vaste partner voor de berekening van de "climate footprint", die hij in Nederland op de markt heeft gebracht. Een uiterst aanvullend en belangrijk strategisch instrument voor onze medewerker betrokkenheid campagne. Zie www.pwadvies.nl en www.climatepartners.nl.

Work on Progress:

Met mijn oud collega Ellen van den Adel en haar partner Annemarie Calon is het altijd inspirerend samen te werken bij onze klanten voor de gedragscampagnes. Zie www.workonprogress.nl.

Kairos Tools/treemagotchi:

Deze jonge inspirerende honden hebben op basis van het EcoTeam Programma een uiterst leuke interactieve website ontwikkeld die mensen inspireert tot gedragsverandering. Ik noem het vaak pre-fab actions. Inmiddels help ik hen bij het verspreiden van deze aanpak binnen het netwerk van Global Action Plan Internationaal (Noorwegen, Zweden en Belgiƫ). Zie www.treemagotchi.nl.

Waste:

Een geweldige leuke club met heel veel verstand van zaken op het gebied van EcoSan (Ecologische en economische sanitatie). Zie www.waste.nl

Total Care Company/Global Against Global Warming:

Sophia Schmidt van veen, bedenker van de Global Against Global Warming, ondersteun ik graag bij het aandragen van relaties die de bal kunnen verspreiden. En een belangrijk deel van de inkomsten gaan in Nederland naar het project van Maurits Groen's MaxMilieuBende. Zie www.glowball.nu.

Go4MVO:

Het project EcoDriving Nederland (zie www.ecodrivingnederland.nl) dat ik voor Nederland hebt opgezet, en inmiddels in 6 andere landen van Global Action Plan draait, werkt samen met Go Green (techniek) en Perfecqt (monitoring). Waardoor we veilig (people), schoon (planet) en zuinige (profit) rijstijlen stimuleren. Zie www.go4mvo.nl.

" rel="shadowbox[partners];" title="Coffee & Cocktails">www.coffeeandcocktails.nl en www.florisvl.nl.

Empowerment institute:

In 1991 leerde ik David Gershon kennen. Via het Briarspatch network had ik al contact met hem gehad omdat hij zich ook bezig hield met mens en milieu vriendelijk kleinschalig ondernemen.
Hij was tevens samen met zijn vrouw Gail Staub degenen die de First Earth Run organiseerden.
David was een van de grondleggers, samen Robert Gilman, de oprichter van het In Context Institute, van het Global Action Plan Netwerk. David startte met EcoTeam programma's in de United States, en ik in Nederland, we werden buddy's en hebben jaren intensief samengewerkt.
David heeft samen met zijn vrouw Gail Staub inmiddels het Empowerment Institute. Zie www.empowermentinstitute.net.

To those called to the great adventure of reinventing our worldIn 2010 heeft hij het boek, Social Change 2.0, a blueprint for reinventing our world, waarin hij zijn ervaringen beschrijft op het gebied van empowerment en social change. Een aanrader. "To those called to the great adventure of reinventing our world"